Personvern

Personvernopplysninger

Denne siden informerer om Jyb sin app og webløsnings håndtering av personlig informasjon vi får av våre brukere.

Vi innhenter og bruker denne informasjonen kun i den grad at våre apper kan fungere optimalt og som tiltenkt for alle brukere. Vi gjør oppmerksom på at du ved å benytte deg av våre app og webløsning samtykker til at vi bruker og lagrer denne informasjonen. Informasjonen behandles konfidensielt av Jyb og vil ikke deles med tredjeparter.

Informasjonen vi samler inn og bruker.

Da vi tilbyr en plattform for personer og arbeidsgivere i en jobbrelatert setting, vil opplysninger som, og relevant med, ditt navn, e-post, arbeidserfaring, utdanning, geografisk tilhørighet og ferdigheter kunne registreres i, og være synlig på, Jyb. For en full oversikt kan du logge deg inn på appen med ditt brukernavn og passord. For arbeidsgivere vil vi i tillegg ha mulighet til å få opplysninger om antall ansatte, gjennomsnittsalder på arbeidsplassen og bransjetilknytning, samt ytterligere stillingsinformasjon knyttet til utlyste stillinger manuelt postet av bedriftsbrukeren.

Noe av informasjonen man kan legge inn i våre apper er fritekst som bestemmes av brukeren, slik som for eksempel en valgfri beskrivelse om seg selv, eller om sin arbeidsplass for arbeidsgivere. Eventuell personlig informasjon her er brukerens eget valg og ansvar.

I webløsningen for arbeidsgivere er det også mulighet til å legge ved filer knyttet til spesifikke kandidatprofiler. Disse filene vil ligge på våre servere og på enheten der appen er installert (hvis brukeren åpner filen på enheten). Jyb vil ikke se på eller behandle slike filer men kun oppbevare dem for våre brukere. Jyb kan derfor ikke ta ansvar for eventuell personlig informasjon i disse filene. Siden filene kan lagres på enheten, trenger appen tilgang til bilder og andre filer. Det er mulig å ta bilder for vedlegg inne i appen, og det er også mulig å laste opp egne bilder i appen og webløsningen som vises på egen profil som er synlig for andre brukere.

Sikkerhet.

All informasjon overføres kryptert (SSL) mellom våre servere og apper. For tilgang til informasjonen fra appene benyttes i tillegg standarden OAuth 2.0 (som blant andre også brukes av Google og Linkedin). Databaser hvor informasjonen er lagret kan ikke kontaktes direkte fra Internett, men kun via våre systemer.

Gyldigheten av denne erklæringen.

Denne personvernserklæringen er gyldig fra og med den 6. mars 2017. Jyb  forbeholder seg retten til å endre erklæringen. Eventuelle endringer vil være gyldige så snart ny erklæring er lagt ut på denne siden.

Kontakt.

Hvis du har spørsmål, ta gjerne kontakt. Vi er tilgjengelig via jyb@jyb.no.